loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Shooter 1x5

Recon by Fire

Bob Li gjen plumbin e vrasjes dhe kjo çon atë drejt një grupi radikal të milicisë dhe Ejsakut, kurse Nejdina me Pejnin gjendet në një lojë vdekjeprurëse, si macja me miun.

Dec. 13, 2016

Shooter season 1

Loading...