loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Shooter 1x3

Musa Qala

Bob Li përpiqet të kontaktojë Nadinën ndërkohë që i shmanget ndjekësve të tij dhe e vendos atë të hetojë mbi policin që mori meritat e kapjes së tij. Ajzak Xhonson përpiqet të organizojë jetën e tij të dyfishtë ndërkohë që përpiqet të gjejë Bob Linë.

Nov. 29, 2016

Shooter season 1

Loading...