loading...
Raporto gabimin

Ju lutemi te pershkruani gabimin, keshtu qe ne mund te rregullojme ate!

Captcha
Ndalo
Loading...

Narcos 1x4

The Palace in Flames

Pallati në flakë

Pavarësisht marrëveshjes së re të ekstradimit, SHBA-të vendosin më shumë para në luftën kundër komunizmit, duke krijuar sfida të reja për Mërfin dhe Penian në ndjeken e Pablos.

Aug. 28, 2015

Narcos season 1

Loading...